IDe allereerste exemplaren van het ‘Caribisch Denkboek voor 4 en 5 mei’ zijn gisteren op Marinebasis Parera overhandigd aan minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé, minister-president Eugene Rhuggenaath en de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout.

Dit gebeurde door, en in het bijzijn van, leerlingen van de Prins Bernhardschool, het Vigdis Jonckheer Mensing College en de Dr. Albert Schweitzer School. Het Caribisch Denkboek is een educatieve uitgave van het Nationaal Comité 4 en 5 mei om leerlingen op de eilanden vanuit hun belevingswereld kennis te laten maken met het herdenken van de Tweede Wereldoorlog en het vieren van de vrijheid.

denkboek 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).