Stoba bitterballen met een krioyodip, een Cuban Sandwich met oude kaas en ‘Boston butt’ en een carpaccio-truffelbonbon gevuld met mascarpone en balsamicocrème.

culinairZomaar een greep uit de gerechten die gisteren te proeven waren op de eerste dag van Curaçao Culinair. Tijdens het tweedaagse evenement waar Landhuis Chobolobo het decor van is, presenteren elf restaurants hun beste gerechten. Het evenement beleeft dit jaar zijn derde editie en heeft als doel om bezoekers op een toegankelijke manier kennis te laten maken met het restaurantaanbod van het eiland. Vanavond om 17.00 uur gaan de deuren weer open. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).