Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met een bezoek aan het appartementencomplex in de wijk Sapaté, maakten de toekomstige bewoners zaterdag kennis met hun nieuwe woonomgeving.

 

sapatefkp

Het gaat om een groep die valt binnen het nieuwe beleid van de Fundashon Kas Popular (FKP) die in samenwerking met het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) de bewoners ook een sociale training geeft over onder andere het voeren van een huishouden en leven in een appartementencomplex, maar ook de persoonlijke en Curaçaose sociaaleconomische situatie en de gezondheid. ,,Het is hartverwarmend om te zien hoe de toekomstige bewoners openstaan voor elkaar en graag samen willen werken aan een prettige wijk”, aldus FKP-manager Andira Kwidama en Sheila Bakmeyer, hoofd van het maatschappelijk werk van FKP.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).