Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 38-jarige op Curaçao geboren Roucellon Felix Sluis is dodelijk gewond geraakt bij een schietpartij in Koraal Specht. De schietpartij vond afgelopen zaterdag omstreeks 14.00 uur plaats.

koraal spechtBij aankomst heeft de politie het slachtoffer liggend op de grond aangetroffen in een appartement in de tuin van een woning aan de Kaya Djogodo. De man gaf geen teken van leven meer. Hij had verschillende schotwonden aan zijn hoofd en zijn bovenlichaam.
Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer thuis bij familie was. Op een gegeven moment is een gemaskerde man over de muur bij de tuin van het huis gesprongen. De man is toen het appartement ingegaan en heeft gericht op het slachtoffer geschoten. Na de schietpartij heeft de schutter de autosleutels gepakt van de zwarte Cherokee Jeep van het slachtoffer en is weggereden.
Omstreeks 16.48 is de jeep aan de kant van de weg bij Sabana Hundu aangetroffen. De politie heeft de auto in beslag genomen voor nader onderzoek. Op last van de officier van justitie is het levenloze lichaam van het slachtoffer in beslag genomen. Mensen die informatie hebben over de schietpartij worden door de politie opgeroepen te bellen naar 917; dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Informatie kan ook bij de anonieme lijn 108 worden gemeld. De politie hoopt dat de tips helpen bij het oplossen van deze moord.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).