Wie een vrouw verkleed als leguaan tegenkomt in Willemstad, moet niet gek opkijken.

iguanaiBinnenkort lopen de zogenoemde Iguana Girls rond op verschillende plaatsen in de stad, zoals de Megapier, Rif Fort en bij het Wilhelminaplein. Toeristen kunnen tegen betaling een polaroidfoto met ze maken en de dames geven uitleg over de bezienswaardigheden van het eiland. Tevens mogen lokale bedrijven en organisaties voor promotie van hun producten en of diensten de Iguana Girl inhuren. Het is een initiatief van ‘[email protected]çao’ dat wordt ondersteund door het ministerie van Economische Ontwikkeling. Maar ook door DMO, SKO, Chata, CTB en CPA. Gisteren werd het project gelanceerd in Sambil. Steven Martina (foto) zei dergelijke projecten graag te steunen. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).