Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Wie via de Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard naar Scharloo rijdt, ziet aan de rechterkant dat er hard wordt gewerkt aan een mintgroen monumentaal pand. ‘Villa Royal’, zoals op de poort staat, moet een groot evenementencentrum worden.

villaroyal1
Dat laat de initiatiefnemer, die anoniem wil blijven, desgevraagd weten aan deze krant. Hij heeft grootse plannen met de locatie en wil van Villa Royal meer dan een gewone club maken. Het wordt een evenementencentrum met zes area’s voor verschillende activiteiten.
Om te beginnen ‘Het Grote Plein’ dat ingezet kan worden voor publieksfeesten, kinderspeeldagen, markten, bingo’s en allerlei outdoor events. Daarnaast ‘Het Café’, dat een gezellig oud bruin café moet worden met muziek en een overdekt terras. Mogelijk kan deze ruimte in de toekomst tevens worden gebruikt voor naschoolse opvang, daarover zouden nu onderhandelingen plaatsvinden. Ook komt er een ‘Extra Area’, die moet gaan dienen als een ‘mysterieuze technoroom’ tijdens feesten. En exclusieve evenementen als bruiloften, wijnproeverijen en business meetings kunnen in de toekomst worden gehouden in ‘The Royal Garden’. De ondernemer wil de tuin aan de voorzijde daarvoor omtoveren tot een park met vijvers, fonteinen en lampionnen.
Dan zijn er nog twee area’s waarvoor de plannen nog niet volledig zijn uitgewerkt. ‘The Villa’ zelf zou een luxe restaurant moeten worden dat later op de avond wordt omgetoverd tot een indoor nachtclub met twee etages. En in een van de twee kleinere gebouwtjes op het terrein zou ‘The Royal Snèk’ gehuisvest kunnen worden. De initiatiefnemer denkt erover om dan ook een bezorgdienst op te zetten voor de wijk Scharloo.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).