Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Voormalig premier Maria Liberia-Peters (PNP) is niet langer lid van het Multidisciplinair Projectteam (MDPT) dat belast is met de toekomst van de raffinaderij. Liberia-Peters was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.


Liberia PetersClift Christiaan, voorzitter van het MDPT, wilde geen commentaar leveren op het vertrek van Liberia-Peters, dat door hem omschreven is als een interne zaak. Maar Christiaan zei nog wel dat Liberia-Peters tegen hem had gezegd dat ze op zou stappen. Volgens niet bevestigde berichten zouden meer leden zijn opgestapt, onder hen Aubrich Bakhuis, voorheen plaatsvervangend voorzitter van het MDPT en Irvin Hanst.
Medio dit jaar is Werner Wiels door Clift Christiaan vervangen. Wiels stapte op omdat zijn naam genoemd werd in de rechtszaak van de civiele enquête over wanbeleid bij overheid-nv’s. De toenmalige voorzitter wilde niet dat zijn betrokkenheid bij overheids-nv Aqualectra de onderhandelingen over de toekomst van de Isla-raffinaderij zou beïnvloeden. De Stichting Overheidsaccountantbureau is bezig met een onderzoek naar het MDPT.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).