Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Korpodeko ondersteunt al 33 jaar de kleine en middelgrote bedrijven binnen de Curaçaose gemeenschap.

 

korpodeko

Juist nu de Curaçaose economie met uitdagingen wordt geconfronteerd, vindt de organisatie het belangrijk om de activiteiten van de bedrijven in beeld te brengen en de gemeenschap kennis te laten maken met de gezichten achter de bekende naam ‘Empresa Chikí’.
Korpodeko is daarom vier maanden geleden gestart met een campagne op sociale media waarin een aantal van de klanten van Korpodeko worden gepresenteerd met de hashtag ‘Empresa Chikí ta NOS’. Hiermee belicht Korpedeko 20 kleine en middelgrote bedrijven en worden het gezicht en de visie achter deze belangrijke deelnemers aan de economie gepresenteerd. Nu worden deze bedrijven op drie digitale billboards langs de wegen gepresenteerd.
De bedrijven en personen die in het zonnetje worden gezet zijn Mick Bosman van Fish & Dive Curaçao; Godfried Plantijn van Taxi 148; Dennis en Sadira Henriquez van Irie Tours; Mayron en Dayron Martina van Insect Pro; Team Serenity van Serenity Holding; Michael Merite van Brakel Caribbean; Harro Kort van United Paint PPG Paints Curaçao; Quinten Schutteman van FytoFoam; Nicolette Beck van Curadent; Vanessa van Breet van CW Fitness; Giancarlo Da Costa van SmartBio Produce; L. Ponte da Costa en M. Ponte van Body Laser Therapy; Rud van Rud Tour Curaçao; Rudsel Lucas van Blast; Mylagros Rocha-Maduro en Ralph Rocha van Pedagogia Child Care Center; Giovanni en Angelica Abath van Kara Productions; Renato Ignacio van Minubia; Gino Cova van Icon en Rignald Lak van Fontein Shakes & Smoothies.
,,Het is onze intentie om de campagne te vervolgen op sociale media met 10 andere bedrijven”, laat Chesron Isidora, directeur van Korpodeko weten. ,,Als Korpodeko hopen we anderen te inspireren om het voorbeeld van deze 20 bedrijven te volgen en dat onze lokale gemeenschap hen steunt.”
Minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina, die de bij de lancering aanwezige bedrijven feliciteerde, gaf aan tevreden te zijn met het initiatief van Korpodeko. Het team van Korpodeko is overtuigd van het belang van deze succesverhalen van hen die hard werken om hun potentieel te bereiken en tegelijkertijd bij te dragen aan de vooruitgang en de economische ontwikkeling van Curaçao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).