Minister-president Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft de medewerkers van ‘zijn’ ministerie van Algemene Zaken (AZ) verrast met een bezoek van de lokaal maar ook in Nederland zeer succesvolle komiek Jandino Asporaat.

premierjandino1

Er werd tijdens het een-op-eengesprek serieus van gedachten gewisseld over zaken als armoede, de toekomst van het eiland, en ook het pas door de ministerraad goedgekeurde Urgentieprogramma kwam ter sprake. Er is afgesproken snel weer samen te komen om verder te praten over een mogelijke toekomstige samenwerking. Naast deze serieuze zaken, was er uiteraard ook gelegenheid om veel te lachen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).