Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Behalve benauwdheid, een spiegelgladde zee en een flinke regenbui op de zondagmorgen, heeft Curaçao niet veel gemerkt van het passeren van tropische depressie Harvey.

harvey
De Meteorologische Dienst meldde vrijdag al dat Harvey geen directe bedreiging vormde voor Curaçao. Zaterdag was het warm en klam, maar bleef het droog. Gisteren vielen dan toch verspreid over het eiland verschillende regenbuien. De meeste regen werd bij het meetstation te Klein Kwartier gemeten; daar werd 23,4 millimeter geregistreerd. Barber kreeg de minste regenval; daar werd bij het station Sumbu 0,2 millimeter regen geregistreerd. Verder werd bij het meetstation te Spaanse Water gisteren in de loop van de dag 18,8 millimeter regen geregistreerd. Bij Seinpost werd 19,8 millimeter regenval waargenomen, bij Ser’i Kokori 11,8 millimeter, bij Onverwacht 15,8 millimeter, bij Santa Maria 8,6 millimeter en bij Hato 12 millimeter. De gemiddelde temperatuur lag gisteren rond de 28,8 graden Celsius.
Vooral aan de zuidkust was het zaterdagochtend zo goed als windstil en de zee was mede daardoor dan ook spiegelglad, ook dit was te danken aan het passeren van Harvey.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).