Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, voormalig hoofdorganisator van de Curaçao Baseball Week neemt de twaalf kinderen die winnaar zijn geworden bij de 2016 editie volgende week dinsdag mee naar een MLB-wedstrijd: Miami Marlins versus San Francisco Giants. 

prijswinnaarsTijdens de Curaçao Baseball Week (CBW) 2016 zijn Kymani Martijn, Keshore Hinkel, Nathan Castillo, Thaima Maximiliana, Ruchano Petronia, Jamdrick Cornelia, Charlie Zink, Gedionne Marlin, Lutson Pieters, Jakey Josepha, Rodolfo Rodriquez en Ceddanne Rafaela verkozen tot talenten van het jaar door niemand minder dan Hensley ‘Bam Bam’ Meulens (San Francisco Giants) en Ben Thijssen (coach). Op maandag 14 augustus is het zover en gaan de talenten met een van hun ouders naar Miami. Vanwege zeer positieve ontwikkelingen reist talent Ceddanne Rafaela niet mee met de groep; hij heeft vorige maand namelijk een profcontract getekend bij de Boston Red Sox. Daarmee is zijn carrière in de Major League Baseball al begonnen in Amerika. De grote groep die wel afreist naar Miami wordt vergezeld door de organisatie van de Curaçao Baseball Week en persvoorlichter Gonzalo Cuales. Daarnaast gaan er twee personen mee die deze reis hebben ‘gekocht’ tijdens het CBW-veilingdiner. Het aankoopbedrag dat hiermee gemoeid is, wordt gebruikt om onder andere deze reis mogelijk te maken en om de diverse overige CBW-donaties te realiseren. Na de vlucht met Pawa Dominicana gaat de groep naar het Sheraton Hotel. Dinsdagmiddag om 16.30 uur staat het Miami Marlins-ontvangstcomité de talenten, ouders en organisatie op te wachten. Voorafgaand aan de wedstrijd krijgt de groep een rondleiding door het stadion en wordt iedereen met open armen ontvangen op het veld door medeorganisator van de CBW en hittingcoach van de San Francisco Giants, Hensley ‘Bam Bam’ Meulens. Woensdagochtend zal er worden nagepraat over de ervaringen van de avond daarvoor en in de middag keert de groep terug naar Curaçao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).