Curaçao Tourist Board (CTB) heeft onlangs leerlingen van Kolegio Chaya Willems uitgenodigd om acht vuilnistonnen te decoreren, onder begeleiding van de twee lokale artiesten Ariadne Faries en Morgaine Paris.

Het doel van het project was vuilnistonnen verzorgen het Marie Pompoen-recreatieterrein, tegelijkertijd de gemeenschap betrekken bij de ontwikkeling van het gebied en het creëren van bewustzijn en expressieve creativiteit vooral onder de jongeren uit de buurt. De kleurrijke tonnen zijn al in gebruik en kunnen bewonderd worden aan de westkant van het recreatiegebied. Alle materialen, maar ook snacks voor de kinderen werden verzorgd door CTB.

vuilniston 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).