Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Fly Allways vliegt sinds gisteren officieel twee keer per week - op zondag en woensdag - tussen Suriname en Curaçao.

flyallways

De inaugurele vlucht vond gisteren plaats. Bij aankomst van de eerste vlucht voerde minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling het woord, alsmede Masood Kazmi, chief commercial officer van Fly Allways, Peggy Croes, chief commercial officer van Curaçao Airport Partners en Miles Mercera, ceo van Chata. Martina uitte zijn tevredenheid met de nieuwe vlucht en gaf aan dat deze deels het gat opvult dat door Insel Air is achtergelaten. Volgens hem zijn de nieuwe vluchten niet alleen van belang voor het toerisme, maar bieden ze tegelijkertijd financieel-economische kansen voor beide landen.
Aan boord van de inaugurele vlucht waren verschillende media vertegenwoordigd, zowel uit Suriname als uit Curaçao. De vlucht werd uitgevoerd door een Fokker 70, die over een capaciteit van tachtig stoelen beschikt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).