Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Fly Allways vliegt sinds gisteren officieel twee keer per week - op zondag en woensdag - tussen Suriname en Curaçao.

flyallways

De inaugurele vlucht vond gisteren plaats. Bij aankomst van de eerste vlucht voerde minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling het woord, alsmede Masood Kazmi, chief commercial officer van Fly Allways, Peggy Croes, chief commercial officer van Curaçao Airport Partners en Miles Mercera, ceo van Chata. Martina uitte zijn tevredenheid met de nieuwe vlucht en gaf aan dat deze deels het gat opvult dat door Insel Air is achtergelaten. Volgens hem zijn de nieuwe vluchten niet alleen van belang voor het toerisme, maar bieden ze tegelijkertijd financieel-economische kansen voor beide landen.
Aan boord van de inaugurele vlucht waren verschillende media vertegenwoordigd, zowel uit Suriname als uit Curaçao. De vlucht werd uitgevoerd door een Fokker 70, die over een capaciteit van tachtig stoelen beschikt.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.