Federashon Otrobanda (FO), de moederorganisatie van wijkorganisaties in Otrobanda organiseerde in het weekend een rondleiding door de wijk voor de nieuwe coalitie om persoonlijk de situatie in ogenschouw te nemen.

Parlementariërs van PAR, MAN en PIN kwamen om te kijken naar de infrastructuur, hygiëne, sociale ontwikkeling en veiligheid in de wijken Domi Abou, Seri Domi, Ser’i Otrobanda, Kura Shon Fil, Kortijn, Mgr Niewindstraat, Juan Domingo, Mundu Nobo en Rif. Elke wijk kreeg daarbij de mogelijkheid om een nijpende situatie te laten zien.

coalitieotrobanda 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.