Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Hevige regenval heeft gisteren in Sint-Maarten gezorgd voor overstroming van wegen en straten. De brandweer waarschuwde automobilisten om niet met hun voertuig de straat op te gaan.


Een tropische storm zorgt voor zodanige wateroverlast dat het water in sommige straten tot kniehoogte staat. Op foto’s en video’s is te zien dat tal van straten volledig blank staan. Op enkele plaatsen heeft het wassende water chauffeurs verrast en zijn voertuigen in het water tot stilstand gekomen.
Het dagelijks leven lag zo goed als plat. De scholen waren gisteren gesloten, evenals veel winkels en bedrijven. Onder voorbehoud dat er zich niet weer tropische storm aandient, geldt vandaag als een normale schooldag en zal personeel gewoon aan het werk gaan.
De Meteorologische Dienst verwacht voor vandaag onweer en mogelijk plaatselijk stortbuien. Inwoners worden gewaarschuwd om bij hevige regenval rekening te houden met het risico van vallend gesteente, takken en bomen.

Wateroverlast SXM


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.