Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Hevige regenval heeft gisteren in Sint-Maarten gezorgd voor overstroming van wegen en straten. De brandweer waarschuwde automobilisten om niet met hun voertuig de straat op te gaan.


Een tropische storm zorgt voor zodanige wateroverlast dat het water in sommige straten tot kniehoogte staat. Op foto’s en video’s is te zien dat tal van straten volledig blank staan. Op enkele plaatsen heeft het wassende water chauffeurs verrast en zijn voertuigen in het water tot stilstand gekomen.
Het dagelijks leven lag zo goed als plat. De scholen waren gisteren gesloten, evenals veel winkels en bedrijven. Onder voorbehoud dat er zich niet weer tropische storm aandient, geldt vandaag als een normale schooldag en zal personeel gewoon aan het werk gaan.
De Meteorologische Dienst verwacht voor vandaag onweer en mogelijk plaatselijk stortbuien. Inwoners worden gewaarschuwd om bij hevige regenval rekening te houden met het risico van vallend gesteente, takken en bomen.

Wateroverlast SXM


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).