Verkiezingen, politieke onrust en discussie over onafhankelijkheid of niet. Koningsdag is een feest dat door bijna iedereen wordt gevierd. Vaak gekleed in de oranje kleuren van het koningshuis trokken ook gisteren weer duizenden mensen naar Punda en Pietermaai.


Tot Berg Altena en Scharloo was er geen parkeerplaats meer te vinden. Iedereen ging een kijkje nemen op de vrijmarkt of slenterde gewoon door de straten om spelletjes te doen of naar voorstellingen te kijken. De avond ervoor was er de Koningsnacht in Pietermaai en ook gisteravond was het weer gezellig in deze uitgaanswijk. 

Koningsdag


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).