Willemstad - Tijdens de traditionele lintjesregen ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Willem-Alexander mochten woensdag tien personen een lintje in ontvangst nemen uit handen van gouverneur Lucille George-Wout. 


Lintjesregen
Ivo van Dooren, Ine Dwarkasing en Allan van der Ree werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Roxienne Albertina, Marjorie Barry-James, Vinod Daswani, Louise Henriquez-Villareal, Co Kleijn, Cesar Palacios en Ruthlyn Sintiago-Zimmerman werden Lid in de Orde van Oranje Nassau.

In haar toespraak roemde de gouverneur de jarenlange verdiensten van de decorandi op het gebied van sport, onderwijs, cultuur, jongerenwerk, religie en in het bedrijfsleven, die hebben geleid tot de benoeming. Na het opspelden van de lintjes sprak Ine Dwarkasing namens de tien gedecoreerden een dankwoord uit, waarna een toast werd uitgebracht door de aanwezige genodigden en familieleden, gevolgd door een gezellig samenzijn.

In totaal hebben 31 personen in het Caribisch deel van het Koninkrijk een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Op Aruba is de onderscheiding toegekend aan 13 personen, op Bonaire aan 5 personen en op Sint Maarten aan 3 personen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).