Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het viaduct bij de President Betancourt Boulevard in Scharloo is in de periode 5-17 april tijdelijk of geheel gesloten in verband met onderhoudswerk.

viaductenIn Otrobanda is het viaduct aan de A.A. Lannoy-Willems Boulevard in de periode van 4-24 april gedeeltelijk of geheel gesloten.
Het onderhoudswerk wordt tussen 9.00 en 17.00 uur gedaan. Het onderhoud is nodig omdat de viaducten sinds hun bouw in de jaren 70 geen onderhoud hebben gehad. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden wordt de gewijzigde rijroute met borden aangegeven.
Bestuurders die gewend zijn om onder het viaduct te rijden richting Waaigat, moeten nu richting Parera aanhouden. Bij de stoplichten moeten zij rechtsaf slaan om naar Berg Altena te gaan en dan via de Arraratweg rijden om in Scharloo en Punda te komen. Alle bedrijven, restaurants en snacks in Scharloo en omgeving zijn gewoon toegankelijk gedurende het onderhoud aan de viaducten. Het verkeer dat normaal vanaf de Julianabrug onder het viaduct rijdt richting Arubastraat in Otrobanda, moet richting Seru Domi aanhouden en daar een U-bocht nemen om door te rijden. Het is de bedoeling om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken. Het onderhoud aan de viaducten is in handen van aannemersbedrijf Betonbouw.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.