Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Over het algemeen hebben de bezoekers en de deelnemers aan de afscheidsparade van de Gran Marcha zich goed gedragen, aldus het Korps Politie Curacao.


CarnavaleWel werden er in totaal negen personen aangehouden, onder andere voor drugsbezit (zes personen), openbare dronkenschap (twee personen) en mishandeling (1 persoon). Verder heeft de politie geïntervenieerd in enkele discussies en scheldpartijen.
Een totaal van 16 auto’s, die het verkeer belemmerden of zich niet aan de wet hielden, zijn verwijderd van onder andere de Rooseveltweg, Nijlweg, Cubaweg en Blomonteweg. De auto’s zijn door kraanwagens opgehaald en naar het terrein van Isla Verde gebracht. De eigenaars kunnen weer over hun auto beschikken zodra zij de kosten van het wegslepen hebben betaald. Als er defecten aan de auto zijn geconstateerd of als de papieren niet in orde zijn, moet dit eerst worden geregeld. Deze auto’s staan op het HCC-terrein.
De Milieudienst heeft op verschillende plaatsen langs de route metingen gedaan naar het aantal decibel dat werd geproduceerd. Wie hier meer over wil weten, kan contact opnemen met de Milieudienst.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).