Van een onder verslaggevers
Willemstad - Teatro Luna Blou heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar met hulp vanuit de theaterwereld, het bedrijfsleven en subsidie van de overheid heeft het zich staande weten te houden.

lunablou

Om de voortgang veilig te stellen, is Teatro Luna Blou nu op zoek naar een partner, die kan helpen bij het opbouwen van een nieuwe, stabiele en creatieve toekomst.
Begin vorig jaar werd duidelijk dat Teatro Luna Blou en La Tentashon een moeilijke periode doormaakten. In artistiek opzicht liepen de zaken goed, maar financieel verkeerde het theater in zwaar weer.
Mede dankzij de hulp van performers die hun werk gratis ter beschikking stelden, hield het theater zich staande. Daarnaast kwam er een gift van een commercieel bedrijf. Ook een fonds reikte de helpende hand. Het personeel werd vervolgens teruggebracht tot een noodzakelijk minimum.
Al deze factoren hebben bijgedragen aan het behoud van het theater. Ook La Tentashon is weer ‘up and running’. Het theater beseft nu hoe kwetsbaar het is. Om problemen in de toekomst te voorkomen, zal het theater de komende periode kritisch kijken naar het te voeren beleid.
Daarnaast wordt er dus gezocht naar een partner die binnen het theaterbestel voor de organisatorische en financiële aspecten kan zorgdragen. Op die manier hoopt het theater een creatieve toekomst tegemoet te gaan.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).