Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Oppositiepartij Un Kòrsou Hustu is nog steeds aan het praten over een verbreding van de steun voor het kabinet-Koeiman. 

leeflang

Dat heeft politiek leider Omayra Leeflang gisteravond laat aan het Antilliaans Dagblad verklaard. Leeflang had gisteravond een ontmoeting met premier Koeiman en de voorzitter van de sociaaldemocratische partij.
Het nieuws van gisteren dat Hustu niet meer beschikbaar was, heeft voor veel opschudding gezorgd, aldus de politiek leider eerder tegenover deze krant.
Premier Koeiman liet gistermiddag via zijn woordvoerder Wimbert Hato weten dat er in deze zaak het laatste woord nog niet is gezegd. ,,Un Kòrsou Hustu is bezig met een strategie. De partij is erop uit om de druk op de ketel te verhogen. Wij gaan zoals afgesproken met elkaar om de tafel zitten”, aldus Hato tegenover deze krant.
De politiek leider van Hustu verklaarde gistermiddag nog aan deze krant: ,,Ik ga naar de vergadering om te horen wat zij te melden hebben. Ik heb op schrift staan dat de onderwijspost aan mij is aangeboden. Later is dat ingeruild voor Financiën.”
Hustu verklaarde eerder, vandaag een persconferentie te houden waarin zij ingaat op de laatste ontwikkelingen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).