In Nederland vond gisteren in het oude Luxor Theater in Rotterdam op het International Film Festival Rotterdam (IFFR) 2017 de langverwachte première van Double Play plaats.

doubleplay

De verfilming van het boek van de bekende Curaçaose auteur Frank Martinus Arion trok veel belangstelling, waaronder ook van koning Willem-Alexander. Op de foto staat de koning met het voltallige team dat de verfilming van Dubbelspel mogelijk heeft gemaakt, onder wie de weduwe van Martinus Arion, Trudy Guda (uiterst links, vooraan), producer Lisa Cortés (uiterst rechts), met daarnaast Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon. Rechts van de koning staat actrice Saycon Sengbloh, naast haar regisseur Ernest Dickerson en voor Sengbloh de jonge acteur Dani Dare. Foto Bram Belloni


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.