Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het zeilschip Insulinde, Curaçaos grootste en meest comfortabele zeilschip vaart weer uit. De op Curaçao zeer bekende Insulinde kwam een aantal maanden geleden in andere handen en na een aantal aanpassingen en training van het nieuwe team gaat de ‘Old Lady’ weer haar zeilen hijsen.

insulinde
De Insulinde werd in 1931 in Oostende gebouwd en werd jarenlang als haringlogger ingezet. In 1987 werd het schip omgebouwd tot zeiljacht om vervolgens de oversteek naar Curaçao te maken. De Insulinde is uitgegroeid tot een beroemdheid op Curaçao, waar zij aan de Handelskade ligt. Ook is de Insulinde afgebeeld op de officiële nummerplaten van Curaçao.
De Insulinde vaart vanaf 13 december drie keer in de week uit. Op dinsdag is er een sunsettrip en op woensdag en zondag kan worden aangemonsterd voor een zeil- en snorkelavontuur. Naast de reguliere trips gaat het team boatparties organiseren en de Insulinde is ook te huur voor privécharters voor bedrijfsfeesten, verjaardagen of huwelijken.
www.insulinde.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).