I-Animal en de bekende sporter Churandy Martina hebben de handen ineengeslagen om de bevolking erop aan te spreken dat een hond geen wegwerpartikel is.

,,Het einde van het jaar is het altijd schoonmaaktijd en worden er allerlei oude spullen weggegooid om plaats te maken voor nieuwe. En jammer genoeg is het ook bij sommigen gebruikelijk dat als men de hond niet meer wil hebben, zij die ook even in de mondi of bij het asiel dumpen”, aldus de organisatie. Samen met Martina zijn er billboards gemaakt die op diverse plekken op het eiland zullen worden opgehangen. De grootste hangt bij Parera. Het bericht is simpel maar duidelijk: Alleen een lafaard dumpt een hond!

dumpen huisdieren


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).