Van een onzer verslagevers
Willemstad - Onbekenden hebben een onbeheerde geldtransportwagen van Panamericana gestolen, toen het personeel van de wagen binnen in de Van den Tweel Supermarket te Zeelandia bezig was een geldautomaat te bevoorraden.

geldwagen
Dat heeft politiewoordvoerder Imro Zwerwer tegenover deze krant verklaard. De diefstal vond gisteren in de ochtenduren plaats. De politie kreeg omstreeks 10.00 uur in de ochtend een melding binnen van een wagen die in brand stond bij de Lyraweg. Pal daarna kwam de melding binnen dat een geparkeerde geldtransportwagen was ingepikt door een onbekend aantal mensen bij een supermarkt in Zeelandia. De wagen die in brand was gestoken, bleek de geldtransportauto te zijn. Getuigen hebben gezien dat de dieven van de wagen in twee verschillende auto’s naar de supermarkt zijn gekomen. Het is niet bekend hoeveel geld er bij de diefstal is buitgemaakt. De politie onderzoekt de roof.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).