Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht vorige week tijdens de acties van de contractarbeiders opzettelijk brand te hebben gesticht. Ook worden de mannen van vernieling verdacht. Dat is gisteren bekendgemaakt.

brandstakers
In een persbericht stelt de politie dat de aanhouding heeft plaatsgevonden na een driehoeksoverleg waarbij het beleid van ‘zerotolerance’ is benadrukt. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn vervolgens de twee mannen, allebei van Curaçaose afkomst, aangehouden. N.J.C. (29) is in Abrahams aangehouden en G.D.C. (29) is in een huis in de wijk Siña Teresa gearresteerd.
Beide verdachten zijn voorgeleid aan een rechtercommissaris die hun gevangenhouding heeft bevolen in afwachting van nader onderzoek in deze zaak.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).