Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Andruw Jones is gisteren officieel geïntroduceerd in de Hall of Fame van de Atlanta Braves.

andruwjones2

De Braves verleenden deze eer aan Jones vanwege zijn indrukwekkende carrière als professioneel honkbalspeler. Ook Atlanta Braves-president John Schuerholz kreeg een plaatsje in de Hall. Beide heren werden tijdens een sponsorlunch ‘bijgezet’ en eveneens geëerd bij een speciale ceremonie voorafgaand aan de wedstrijd van de Braves tegen de Washington Nationals. In zijn acceptatiespeech bedankte Jones een groot aantal mensen die belangrijk zijn geweest in zijn leven en carrière. ,,Degene die me het meest heeft gepusht is mijn vader Henry Jones. Dankzij hem sta ik nu hier.” Jones haalde jeugdherinneringen op en vertelde over zijn start op Curaçao en hoe hij voor het eerst op televisie kwam, zijn grootste wens als kind.
De op Curaçao geboren Jones debuteerde in 1996 op 19-jarige leeftijd bij de Atlanta Braves en speelde 12 jaar bij de club. In zijn carrière won hij tienmaal de Gold Glove. In maart dit jaar beëindigde Jones zijn carrière als honkbalspeler en trad vrijwel meteen in dienst als special assistant bij de Atlanta Braves. Hier assisteert hij de outfielders en werkt hij aan internationale initiatieven voor de Braves.
De acceptatiespeech van Jones is te zien op onderstaande website.
www.periscope.tv/w/1eaKbLjQpnRJX


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).