Onder begeleiding van organisator Fundashon Kuido i Desaroyo pa Mucha en personeel van Maduro & Curiel’s Bank (MCB) genoten ruim 200 kinderen gisteren van de tweede dag van het vakantieplan. VakantieplanHet vakantieplan wordt traditiegetrouw georganiseerd voor kinderen van 4 tot 14 jaar van MCB-werknemers. Na een activiteitendag in Sambil stond de dag gisteren in het teken van sport. Vandaag wordt een kook-, spellen- en filmdag op touw gezet, gevolgd door een bezoek aan de Ostrich Farm en een feestelijke afsluiting op vrijdag.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.