Het vak beeldende vorming voor de derde klassen van het Radulphus College is deze week afgesloten met een modeshow van kleding, gemaakt van afvalmateriaal. Modeshowstaand De show kreeg de naam ‘Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College 2016’. Tijdens de derde en vierde periode zijn de leerlingen in kleine groepjes bezig geweest met dit project. De podiumpresentatie is de afsluiting van het gehele proces. ,,Het was een groots spektakel”, aldus conrector Rob van Boheemen. De opdracht van docenten Minerva Lauffer en Jolien van Kesteren leverde prachtige creaties op. Ook kranten zijn veelvuldig gebruikt (zie foto).


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.