Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het nationale voetbalteam van Curaçao speelt vanavond in het stadion van het SDK voor het laatst onder leiding van Patrick Kluivert.

elftal

Na de overwinning van 5-2 tegen Guayana is een gelijkspel tegen de Amerikaanse Maagdeneilanden voldoende voor kwalificatie voor de volgende ronde. Zaterdag werd de oefenwedstijd tegen de selectie van de Eerste divisie met 6-1 gewonnen. Kluivert en zijn team hielden bij Building Depot gisteren een meet & greet.
Kluivert en zijn vrouw Rossana kregen ’s middags bezoek van vertegenwoordigers van Platform Dierenwelzijn en Stop Abuso di Animal (Sada). Politieagent Glendon Aniceta (ook bij Sada betrokken) gaf uitleg van de aanpak van dierenmishandeling op Curaçao. De spelers ondersteunen Platform Dierenwelzijn met een financiële bijdrage. Zij gingen met de meegebrachte honden en pups op de foto.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).