Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Nederlandse televisieprogramma Het Klokhuis zendt vandaag om 12.25 uur een aflevering uit die is gewijd aan het centrum van Curaçao als een van de zeven locaties binnen het Koninkrijk die op de Werelderfgoedlijst staan.

klokhuis

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft assistentie verleend bij het maken van de opnamen.
,,In 2017 staat de stad twintig jaar op de Werelderfgoedlijst. Ruimtelijke Planning wil meer aandacht aan dit feit besteden en aan het belang van het op de erfgoedlijst staan. De uitzending is het startsein voor activiteiten rond de viering”, aldus VVRP. Het programma wordt uitgezonden op NPP/Ned 3 en is via kanaal 712 van TDS te zien. Naderhand is het te zien via Uitzending Gemist, YouTube of de website van Het Klokhuis.
www.hetklokhuis.nl


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.