Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Nederlandse televisieprogramma Het Klokhuis zendt vandaag om 12.25 uur een aflevering uit die is gewijd aan het centrum van Curaçao als een van de zeven locaties binnen het Koninkrijk die op de Werelderfgoedlijst staan.

klokhuis

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft assistentie verleend bij het maken van de opnamen.
,,In 2017 staat de stad twintig jaar op de Werelderfgoedlijst. Ruimtelijke Planning wil meer aandacht aan dit feit besteden en aan het belang van het op de erfgoedlijst staan. De uitzending is het startsein voor activiteiten rond de viering”, aldus VVRP. Het programma wordt uitgezonden op NPP/Ned 3 en is via kanaal 712 van TDS te zien. Naderhand is het te zien via Uitzending Gemist, YouTube of de website van Het Klokhuis.
www.hetklokhuis.nl


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).