Digicel is gistermiddag begonnen met de viering dat het bedrijf zich tien jaar geleden op Curaçao heeft gevestigd. Digicel1Directeur Sten van der Ham beloofde de aanwezigen dat Digicel nog vele jaren op Curaçao zal blijven. ,,In de afgelopen tien jaar heeft Digicel Kòrsou zo’n 445 miljoen gulden in de lokale economie geïnvesteerd”, aldus Van der Ham. ,,Digicel Kòrsou heeft 130 medewerkers en 97 procent van de medewerkers zijn lokale mensen.” Shayenne Rock, hoofd marketing, kondigde de actie Tien Dwaze Dagen aan, met korting op tarieven, telefoons en andere producten. Prepaid en postpaid klanten krijgen de kans om mooie prijzen te winnen. Ook via Facebook zullen prijzen te winnen zijn. Het feest werd luister bijgezet met taart en ‘Digicelpoppen’. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).