Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de Isla-raffinaderij heeft een brand gewoed bij het zogenaamde new asphalt burning system. Isla2De brand brak gisteren omstreeks 9.00 uur uit. De brandweer van de raffinaderij wist de brand in een kwartier te blussen. De raffinaderij liet in een verklaring weten dat er geen persoonlijke ongevallen hebben voorgedaan. Ook kon de raffinaderij na de brand gewoon operationeel blijven. De brand veroorzaakte rookwolken, maar zorgde niet voor stankoverlast, aldus de Isla. Een team van de raffinaderij onderzoekt nu hoe de brand is ontstaan. Ook is het ministerie van Gezondheid Milieu en Natuur op de hoogte gebracht van het incident.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.