Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Minister Suzy Camelia-Römer (PNP) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft tijdens haar reis naar Nederland een bezoek gebracht aan Intertraffic Amsterdam. VVRPDit is de grootste Verkeer-, Parkeer- en Infrastructurele beurs ter wereld. Tijdens het bezoek is het de minister gelukt contact te leggen met de hoofdadviseur van het ministerie van Rijkswaterstaat en is afgesproken dat hij naar Curaçao komt om het land bij te staan op het gebied van verkeer.
Er is al concreet afgesproken dat de hoofdadviseur na juli naar Curaçao komt, zodat hij met de vaste verkeerscommissie kan vergaderen en de mogelijke maatregelen die moeten worden genomen om het verkeer op Curaçao veiliger te maken, te bespreken.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).