Op het Brionplein wordt vandaag gratis de muziekdocumentaire ‘We like it like that’ vertoond. Filmpjekijken Gisteren werd het megascherm opgezet. De film schetst de ontwikkeling van de latin boogaloo, een muziekstijl die in de jaren zestig wereldwijd populair was. Sterren als Joe Bataan en Johnny Colon maakten in die tijd furore met hun multiculturele variant van de latin muziek. De gratis vertoning maakt deel uit van de vijfde editie van het Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR), dat tot en met zondag loopt. Mensen die de film willen zien, moeten zelf hun eigen stoel meenemen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).