Afgelopen week werd de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Delcy Rodriguez, die op doorreis was, in de vipruimte van het Jet Center kort ontvangen door premier Ben Whiteman van Curaçao. Een goede gelegenheid voor beide bewindslieden van de buurlanden om kennis te maken, aldus de regeringsvoorlichting. Er werd onder meer gesproken over mogelijkheden om de banden te verstevigen en samenwerkingsvormen aan te gaan. Bij de korte ontmoeting was ook de consul-generaal van Venezuela op Curaçao, Marisol Gutierrez de Almeida.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.