Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aan boord van het Curaçaose onderzoekschip Chapman vond gisteren in de hoofdstad van Dominica, Roseau, een ontvangst plaats voor hoogwaardigheidsbekleders en andere gasten.


Ter ere van de gasten, waaronder verscheidene ministers, werden in de scheepskraan de vlaggen van Dominica en Curaçao gevoerd. Gedurende de receptie werd onder meer het woord gevoerd door het hoofd van de ‘Fisheries Division’ van het ministerie van Landbouw en Visserij, Norman Norris.
Verder spraken ook Stimacur-voorzitter Francois van der Hoeven, directeur van Chapman Shipping, Substation Curaçao en het Curaçao Sea Aquarium Adrian ‘Dutch’ Schrier en de minister van Landbouw en Visserij Johnson Drigo. Zo meldt Laureen Schenk, PR & marketing manager en Research Coördinator van Substation Curaçao.
Vanaf de Chapman werden in de afgelopen dagen meerdere duiken gemaakt voor de kust van Roseau. Daarna zette het schip koers naar Portsmouth, waar in de omgeving van Prince Rupert Bay wetenschappelijk en marien-archeologisch onderzoek zal worden uitgevoerd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.