Van een onzer verslaggevers
Willemstad – De chauffeur en twee kinderen die het afgelopen weekeinde zijn beschoten tijdens een schietpartij op de Moontjeweg en de Helmin Magno Wiels Boulevard verkeren nog steeds in zorgwekkende staat op de intensive care.
Dat heeft een woordvoerder van de politie Imro Zwerwer tegenover deze krant verklaard. ,,Er is sinds zondagavond geen wijziging in hun toestand.”
Bij de schietpartij in de nacht van zaterdag op zondag werd een zes maanden zwangere vrouw geraakt, zij overleed zondagochtend. De wagen waar het slachtoffer zich in bevond, werd door twee mannen in een auto achterna gezeten. Afgezien van de zwangere vrouw, zaten er in de auto ook een volwassen bestuurder en vier kinderen. De bestuurder werd aan zijn hoofd geraakt, een kind kreeg een kogel in het hoofd en aan de arm, een ander kind werd aan de arm geraakt. Na de achtervolging op de Moontjeweg reed de bestuurder de Helmin Magno Wiels Boulevard op. De chauffeur botste tegen de vangrail. Vanuit de auto met achtervolgers werd er gericht geschoten.
Zondagavond deed zich ook een ander schietincident voor. Daarbij werd de 21-jarige bewaker door derden met zijn eigen dienstwapen in de nek geraakt. Het was bij het ter perse gaan van deze krant niet bekend hoe de bewaker het nu maakt. In verband met het incident zijn een man en een vrouw aangehouden omdat zij aanwezig waren toen er geschoten werd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).