De weg langs Hermanus loopt van Daniel naar Willibrordus. Zaterdagavond was het zover. Er vielen drie doden, geen wonder. Verkeersborden en wegbelijning ontbreken, het wegdek kenmerkt zich door gaten, bochten en hobbels. Op een van die hobbels gebeurde het. Je ziet tegenliggers niet aankomen. Wie dit negeert, neemt een groot risico. Een betrokken wegenbouwer vertelde dat de opdracht om die weg af te maken nog steeds niet is verleend. Ik ga ervan uit dat de overheid hier onmiddellijk werk van maakt. De slordigheid waarmee het in donkere pakken en jurken gestoken Praathuis met ons volk omgaat is overduidelijk.
Carlos Weeber,
Architect te Willibrordus.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).