Jonge tennisspelers uit Aruba, Bonaire en Curaçao en Guyana streden van zaterdag tot en met woensdag tegen elkaar op het ABC Tennistoernooi 2015.

De competitie werd georganiseerd door Curaçao Sports & Games Foundation en vond plaats op de tennisbanen van Racing Club Curaçao (RCC) op Mon Repos. Het ABC Tennistoernooi is een jaarlijks terugkerende competitie voor jeugdtennissers tot en met 18 jaar. De 2015-editie telde liefst 51 deelnemers waaronder 7 uit Aruba, 1 uit Bonaire, 42 uit Curaçao en 1 uit Guyana. Er werd getennist in vier leeftijdsgroepen bij de meisjes en jongens en wel in de categorieën 10 jaar en jonger (10U), 12U, 14U en 18U.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.