De 11-jarige Athina Neuman schrijft gedichten in het Engels. Ze krijgt haar inspiratie uit haar omgeving, vooral van de natuur.

dichteres

Athina stuurde via haar school gedichten naar de Verenigde Staten waar ze meedeed aan het President’s Education Awards Program. Haar dichtkunst werd onderscheiden voor haar Outstanding Academic Achievement. Fundashon Material pa Skol (FMS) is trots op deze prestatie en wil Athina Neuman begeleiden bij de productie van een eigen dichtbundel. Op de foto staat ze met de onderscheiding en een cadeau van FMS. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.