Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de SGR Groep vond gisteren de zesde ‘Glitter & Glamour Rolstoeldisco’ plaats. Alle kinderen en begeleiders van de afdeling Mgr. Verriet, Pasadia swingden er, samen met stichting CliniClowns Curaçao en radiostation Paradise FM, op los.


Het radiostation biedt haar adverteerders tijdens de kerst de mogelijkheid deze disco te sponsoren. Tijdens deze zesde editie werd de dansvloer druk bezocht en zorgden de CliniClowns en de vele vrijwilligers van onder meer BDO Curaçao voor groot vertier.
,,Paradise FM en BDO maken er één groot feest van! De kinderen genieten”, aldus Marloes van Rooijen van Stichting CliniClowns Curaçao. ,,Afleiding en plezier is voor kinderen die het moeilijk hebben door een handicap heel belangrijk. De kinderen genieten zichtbaar, ieder op zijn eigen manier. Waar sommige kinderen zo hard klappen dat hun rolstoel ervan schudt of zich al springend op de dansvloer storten, zitten andere kinderen rustig in hun rolstoel of naast hun leidster mee te knikken op de maat van de muziek. Het blijft ieder jaar een bijzonder leuke happening.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).