De ‘Emancipatie en Rijkseenheid Boulevard’ heet vanaf nu de Dominico F. ‘Don’ Martina Boulevard. De oud-premier van de Nederlandse Antillen werd gistermiddag met deze onthulling bedankt voor zijn werk voor de Curaçaose gemeenschap. Gouverneur Lucille George-Wout, premier Ivar Asjes en de ministers van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick en Verkeer, Vervoer, Ruimtelijke Planning Suzy Camelia-Römer waren bij de plechtigheid aanwezig. De groet tussen twee oud-premiers van de Nederlandse Antillen voor de ceremonie begon zorgde voor een bijzonder plaatje. Ook de zoon van Martina, oud-minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina, was aanwezig en sprak vol trots over zijn vader. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.