De bestuurder van een omgeslagen jetski is donderdag bij de Bovenwindse Eilanden gered.

jetski

De jetski was vertrokken vanuit Saba richting Sint Maarten en kwam halverwege in de problemen. De motor sloeg af en de jetski dreigde te zinken. Zowel de Franse als Nederlandse kustwacht, de Koninklijke Marine en de Search and Rescue Foundation rukten uit om assistentie te verlenen. De opvarende van de jetski was moeilijk te vinden, omdat hij een donker zwemvest aanhad. Toch wist een vliegtuig van de Fransen hem te vinden en even later werd hij aan boord van de Franse kustwacht genomen. Later is hij overgedragen aan de bemanning van de SuperRhib van de Kustwacht Caribisch Gebied. De marine heeft de jetski op sleeptouw genomen. 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).