Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met een eindtoernooi heeft de Curaçaose atletiekbond CAB het seizoen
afgesloten. Meer dan 225 atleten deden mee aan de Curaçaose kampioenschappen op de verschillende onderdelen.

De bond is blij met het publiek dat naar het toernooi is gekomen om de atleten aan te moedigen.

In de categorie kinderen tot negen jaar werd er gestreden in de categorieën 60 meter, lange afstand, vergooien en balgooien. Joanthely Maria van atletiekclub The Eagles werd winnaar met 1.557 punten, bij de jongens won Arian Antonia van de club Olympic met 2.079 punten.
In de categorie tot 11 jaar werd op dezelfde vier onderdelen gestreden, waarbij Mariendely Caper van club Trupial won bij de meisjes met 2.072 punten en Levion Gomez van Sparta bij de jongen met 1.930 punten.
Bij de atleten tot 13 jaar werd er op vijf onderdelen gestreden om de gouden medailles: 60 meter, balgooien, hoogspringen, verspringen en lange afstand. Met 2.359 punten wist Tanisha Dall van The Eagles er met het goud vandoor te gaan, Matthew Kurt Sophia van The Glory Runner behaalde bij de mannen met 2.725 punten het goud.
In de categorie tot 15 jaar werd op zeven onderdelen gestreden, namelijk de 80 meter, balgooien, kogelstoten, hoogspringen, verspringen, hordelopen en lange afstand. Op de 80 meter wist Nasya Ramirez van The Eagles een nieuwe recordtijd te lopen, namelijk 10.29 seconden. Zij werd met 3.953 punten de winnaar bij de dames, Kevin Kook van Deportivo San Kristof wist bij de heren te winnen met 4.626 punten.