Op 12, 13 en 14 juni presenteert de Fina Dance Art School en Simia Dance Company onder auspiciën van de Dance and More Foundation de voorstelling getiteld ‘Curaçao, a Melting Pot’. ,,De voorstelling gaat over de rijke diversiteit van onze samenleving. Niet de verschillen in rassen, maar vooral de rijkdom aan kleur, vrolijkheid en schoonheid van dans en muziek uit al de culturen die ze voortbrengen. Aan deze culturele mozaïek willen wij hulde brengen”, aldus de dansschool. De voorstellingen zijn te zien in het auditorium van het World Trade Center. Kaarten kosten 27,50 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Fina Dance Art School. Voor meer informatie kan men bellen naar 7365104.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).