Op 12, 13 en 14 juni presenteert de Fina Dance Art School en Simia Dance Company onder auspiciën van de Dance and More Foundation de voorstelling getiteld ‘Curaçao, a Melting Pot’. ,,De voorstelling gaat over de rijke diversiteit van onze samenleving. Niet de verschillen in rassen, maar vooral de rijkdom aan kleur, vrolijkheid en schoonheid van dans en muziek uit al de culturen die ze voortbrengen. Aan deze culturele mozaïek willen wij hulde brengen”, aldus de dansschool. De voorstellingen zijn te zien in het auditorium van het World Trade Center. Kaarten kosten 27,50 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Fina Dance Art School. Voor meer informatie kan men bellen naar 7365104.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.