Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Nadat de opening van shoppingmall Sambil in Veeris meerdere keren is uitgesteld, geeft het winkelcentrum aan op 28 mei dan toch de deuren te gaan openen.

sambil

Om 10.00 uur gaan de deuren van Sambil voor de allereerste keer open voor het grote publiek. De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.00 uur van maandag tot en met zaterdag en op zondagen en feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur.
Bij de start op 28 mei zijn naar schatting zeker veertig huurders klaar om de eerste klanten te ontvangen, aldus Sambil. ,,In de komende dagen, weken en maanden zullen er steeds meer merken en namen aan toegevoegd worden.” Niet alle ruimtes zullen bezet en in gebruik zijn, maar Sambil ziet het positief in. ,,Opvallend is wel dat nu de opening aanstaande is de laatste weken heel wat lokale en buitenlandse ondernemers serieuze belangstelling hebben getoond om ook een eenheid te openen in Sambil Curaçao.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.