Pempy ‘Frensley’ Lucas gaat de komende acht maanden zijn passie voor liedjes van vroeger delen met ruim 1.600 ouderen in zorginstellingen op Curaçao.

Lucas hoopt de ouderen zo uit hun isolement te halen en hen een leuke dag te bezorgen. Het project heet toepasselijk ‘Nos-tal-gia’ en is opgezet door Curaçao Cares met steun van begrafenisondernemer El Tributo. Begin mei waren Huize Zorg en Hoop (foto) en Fundashon Pro Bista de eerste instellingen waar Lucas aan de slag is gegaan met zang, dans, hapjes en vooral plezier maken. De ouderen zongen uit volle borst mee met de bekende liedjes uit hun tijd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.