Van een onzer verslaggevers
Willemstad - UTS heeft afgelopen jaar gewerkt aan verbetering van de service.

Dat zei directeur Paul de Geus op de persconferentie over de jaarcijfers. ,,De wachttijd in de winkels was eerste gemiddeld 60 minuten, een uur dus. Nu is dat nog maar vijftien minuten en we willen naar gemiddeld zeven minuten.” Daarnaast zijn er hostesses in de winkel en is er een expressbalie voor mensen die eenvoudige zaken willen regelen, zoals het aanschaffen van een simcard.
Verder zei De Geus dat UTS afscheid heeft genomen van de BlackBerry en over is gegaan naar 4G mobiel internet. ,,Afgelopen jaar was er discussie over dat 4G eigenlijk 3G plus was. Het komende jaar werken we aan LTE, dan is het zeker 4G.” Verder werkt het telecombedrijf in 2015 aan IPTV voor TDS en VOIP (respectievelijk internet-tv en internet-telefonie) en uitbreiding van glasvezel.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).