Van een onzer verslaggevers
Willemstad - UTS heeft afgelopen jaar gewerkt aan verbetering van de service.

Dat zei directeur Paul de Geus op de persconferentie over de jaarcijfers. ,,De wachttijd in de winkels was eerste gemiddeld 60 minuten, een uur dus. Nu is dat nog maar vijftien minuten en we willen naar gemiddeld zeven minuten.” Daarnaast zijn er hostesses in de winkel en is er een expressbalie voor mensen die eenvoudige zaken willen regelen, zoals het aanschaffen van een simcard.
Verder zei De Geus dat UTS afscheid heeft genomen van de BlackBerry en over is gegaan naar 4G mobiel internet. ,,Afgelopen jaar was er discussie over dat 4G eigenlijk 3G plus was. Het komende jaar werken we aan LTE, dan is het zeker 4G.” Verder werkt het telecombedrijf in 2015 aan IPTV voor TDS en VOIP (respectievelijk internet-tv en internet-telefonie) en uitbreiding van glasvezel.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.