Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Zo’n negentig honden worden op dit moment opgevangen door de vele vrijwilligers van de Curaçao Animal Rights Foundation (Carf). Deze zogenoemde ‘fosters’ zitten daarmee overvol. Carf organiseert zaterdag een ‘meet & greet’ met de honden die klaar zijn voor adoptie.

,,Bijna dagelijks komen er verzoeken binnen om zwerfhonden op te vangen, maar de fosters zitten overvol. Zodra de inmiddels gezonde en gesocialiseerde honden een fijn thuis krijgen kan Carf weer andere honden helpen die het zo hard nodig hebben”, legt de organisatie uit.

De adopteerbare honden, van pups tot volwassenen, komen zaterdag bij elkaar om iedereen de mogelijkheid te bieden de honden vrijblijvend te ontmoeten. Kosten voor adoptie zijn 150 gulden als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten. Alle adopteerbare honden zijn ingeënt, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd.

De meet & greet vindt van 10.00 uur tot 11.45 uur plaats aan de Kaya Semikok B-3. Meer informatie is te verkrijgen via de Facebookpagina van Carf, de website van de organisatie of telefoonnummer 5267986.

www.carfcuracao.com


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.